Over mij

Bel voor een afspraak

Sportmassage Oosterhout

Ik ben Robert Luttikholt, ben getrouwd, heb twee kinderen en twee honden en sinds 2017 actief als sportmasseur. In mijn vrije tijd mag ik zelf ook graag hardlopen en mountainbiken.

Bij het NGS heb ik in 2017 mijn diploma voor sportmasseur gehaald. Aansluitend heb ik in 2018 de cursus Medical taping gevolgd en in 2019 Bindweefselmassage en Triggerpointmassage. Naast mijn praktijk ga ik regelmatig mee met een massageteam naar evenementen zoals de marathon van Rotterdam, wandelvierdaagse of de Roparun.

De voordelen van sportmassage

A.T.V. Scorpio & KaaienLoop

Zelf ben ik actief lid bij Atletiekvereniging Scorpio in Oosterhout en zit ik in de organisatie van de KaaienLoop, een hardloopevent in het centrum van Oosterhout. Daarnaast sta in regelmatig op het hockeyveld om de sportieve verrichtingen van mijn zoon en dochter te volgen.

NGS

De interesse voor sportmassage heeft geleid tot het volgen van een opleiding bij het NGS. Het NGS zorgt ervoor dat masseurs een kwalitatief goede opleiding kunnen volgen. Dit doen ze door opleidingen en opleiders te accrediteren op basis van de hoogste kwaliteitseisen. Sinds januari 2017 ben ik in het bezit van mijn sportmassage diploma, die ik heb behaald bij het NGS. Daarnaast heb ik in 2017 ook een cursus gevolgd voor Medical Taping.

Beroepsvereniging BMS

De belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS) is opgericht in 1992. Het hoofddoel van de vereniging is belangenbehartiging van de aangesloten leden, werkzaam op het gebied van massage en/of sportverzorging. Daarnaast heeft de vereniging zich het op peil houden en verbeteren van de kwaliteit van de (sport)masseur/verzorger als doel gesteld. Tot slot oefent de vereniging invloed uit op het landelijk beleid met betrekking tot de (sport)gezondheid(s)(zorg) en zet zij zich in voor de maatschappelijke erkenning van het beroep.